Contact

Wetblast.nl is telefonisch bereikbaar op 036 5490364.
Email is echter makkelijker want dan kunt u foto’s bijvoegen.
Neem als u wilt langskomen altijd eerst per email contact op met Wetblast.nl voor het maken van een afspraak.

Email: vincent@vincentvanginneke.com
Adres: Verfmolenstraat 76 1333AW  Almere - Buiten 

 

Wat kan Wetblast.nl voor u natstralen?

Alleen aluminium en non-ferro onderdelen. Gietijzeren of stalen onderdelen niet.

Binnenmaten van de straalcabines (breed-diep-hoog): 80-80-90cm en 110-30-40cm.

Onderdelen AUB schoon, ontvet en geheel gedemonteerd aanleveren.
Wetblast.nl  is géén schoonmaakbedrijf, dus zelf eerst schoonmaken. Dat gaat  uitstekend met  Dasty van de Wibra. Gebruik voor het schoonmaken geen middelen die het originele oppervlak aantasten zoals harde schuursponsjes, grof schuurpapier of (roterende!) staalborstels.

Onderdelen gereinigd met behulp van diesel of Eurol ontvetter worden niet behandeld.

De tijd die nodig is voor het natstralen bepaalt de prijs, dit hangt af van de mate van oxidatie én de complexiteit van het te stralen onderdeel. Daarnaast vergen bijvoorbeeld zandgegoten onderdelen meer straaltijd vanwege de ruwheid van het oppervlak. Ook als alleen de buitenkant nat gestraald moet worden dan graag ook de binnenkant  schoon en de pasvlakken  vrij van (vloeibare) pakkingresten.
Het uurtarief is 51,43 incl. 21% btw   (42,50 ex.btw).

‘Even’ stralen is er niet bij,  natstralen is een tijdrovend proces. De straal heeft tijd nodig om zijn werking op het oppervlak te doen.  Géén ‘While you wait’ service. Om een inschatting te kunnen maken van de kosten wordt u verzocht per email  duidelijke foto’s sturen.

Complete blokken of versnellingsbakken (want hij loopt zo fijn..) worden niet gestraald. Waarom niet? Er is of ontstaat altijd wel een gaatje waardoor het water met straalmiddel naar binnen kan, bovendien is een compleet blok te zwaar om tijdens het stralen te manoeuvreren.

Let op! Na de natstraal behandeling altijd zelf de onderdelen goed (laten) controleren op eventueel achtergebleven straalmiddel.

U kunt de onderdelen zelf brengen en weer ophalen. Het is natuurlijk ook mogelijk onderdelen naar Wetblast.nl te verzenden. Zorg er dan voor dat de verpakking ook gebruikt kan worden voor de retour zending en vermeld altijd het volledige retouradres.   Dit voorkomt de zgn. ‘repelsteeltje’ dozen !


Wetblast.nl is geregistreerd bij de K.v.K. Gooi, Eem & Flevoland.

KLIK HIER VOOR DE ALGEMENE VOORWAARDEN