Wat, hoe en de kosten

Wat kan Wetblast.nl voor u natstralen? 

Aluminium en non-ferro .

Hoe aanleveren ?           Schoon,  ontvet  en  volledig  gedemonteerd.

Schoon . 

Olie en vettigheid beïnvloed het resultaat.  Oude pakkingen of resten van bitumen zelf verwijderen.  Schoonmaken gaat uitstekend met b.v.  Dasty van de Wibra.  Of laat de onderdelen reinigen bij een garagebedrijf in een spoelmachine .  Gebruik alstublieft geen middelen die het originele oppervlak kunnen aantasten zoals harde schuursponsjes, schuurpapier, staalborstels of -nog erger- roterende staalborstels !  

Gedemonteerd . 

Alles wat kan bewegen er uit.  Alleen de buitenkant wordt behandeld. Holle ruimtes niet afsluiten of afplakken.    Carters gesplit aanleveren,  cilinders niet afdoppen. 

Controleer

Alle onderdelen van te voren nauwkeurig op schade en of er niet eerst herstel werk ( b.v. laswerk) nodig is. 

Wat kost het

Natstralen is een langzame techniek en qua kosten niet te vergelijken met droog stralen.  De mate van oxidatie én de complexiteit van het te stralen onderdeel is bepalend.  Ook identieke onderdelen kunnen een heel verschillende ‘historie’ van gebruik hebben wat maakt dat werktijden verschillen.   Een prijsopgave is altijd een schatting. 

           Voor een offerte graag duidelijke foto’s per email naar info@wetblast.nl                                                           Het uurtarief is 57,-  incl. 21% btw   (47,11  ex.btw).

Opdrachten worden op volgorde van binnenkomst verwerkt.  U kunt de onderdelen natuurlijk zelf brengen en halen.  Maar u kunt de onderdelen ook naar Wetblast.nl opsturen.

                                  Verfmolenstraat 76    1333AW     Almere-Buiten 

 Zorg er in dat geval voor dat de verpakking ook gebruikt kan worden voor de retour zending en vermeld aub altijd het volledige retouradres.  Dit voorkomt de zgn. ‘repelsteeltje’ dozen !

Let op!  Na de natstraal behandeling de onderdelen altijd zelf goed controleren op eventueel achtergebleven straalmiddel voordat u aan de opbouw begint.

Binnenmaten van de straalcabines (breed-diep-hoog): 80-80-90cm en 110-30-40cm

Klik hier voor de algemene voorwaarden