Wat, hoe en de kosten

Wat kan Wetblast.nl voor u natstralen? 

Aluminium en non-ferro .

Hoe aanleveren ?      Schoon,  ontvet  en  volledig  gedemonteerd.

Lees dit aandachtig AUB !

Schoon . 

Buiten en binnenkant schoonmaken en ontvetten.   Metalen delen zoals cilindervoeringen NIET invetten ter ‘bescherming’ .   Olie en vettigheid beïnvloed het resultaat !  Oude pakkingen of resten van bitumen zelf verwijderen.  Schoonmaken gaat uitstekend met b.v.  Dasty van de Wibra.               Of laat de onderdelen reinigen bij een garagebedrijf in een spoelmachine .   Gebruik alstublieft geen middelen die het originele oppervlak kunnen aantasten zoals harde schuursponsjes, schuurpapier, staalborstels of -nog erger- roterende staalborstels !  

Gedemonteerd . 

Alles wat kan bewegen er uit.  Alleen de buitenkant wordt behandeld. Holle ruimtes niet afsluiten of afplakken.    Carters gesplit aanleveren,  cilinders niet afdoppen. 

Controleer

Alle onderdelen van te voren nauwkeurig op schade en of er niet eerst herstel werk ( b.v. laswerk) nodig is. 

Wat kost het

Een prijsopgave is een schatting van het vanaf bedrag.  Graag duidelijke foto’s (b.v. 3 Mb) van schoon gemaakte onderdelen.  Natstralen is een langzame techniek en qua kosten niet te vergelijken met droog stralen.  De mate van oxidatie én de complexiteit van het te stralen onderdeel is bepalend.  Ook identieke onderdelen kunnen een heel verschillende ‘historie’ van gebruik hebben wat maakt dat werktijden verschillen.   

email :   info@wetblast.nl 

Het uurtarief is 59,30  incl. 21% btw   (49,-  ex.btw). 

Opdrachten worden alleen op volgorde van binnenkomst verwerkt.                    U kunt de onderdelen zelf brengen en halen.  Maar opsturen kan ook .

Adres :             Verfmolenstraat 76    1333AW     Almere-Buiten 

 Let op!  Na de natstraal behandeling de onderdelen altijd zelf goed controleren op eventueel achtergebleven straalmiddel voordat u aan de opbouw begint. 

Binnenmaten van de straalcabines (breed-diep-hoog): 80-80-90cm en 110-30-40cm

Klik hier voor de algemene voorwaarden