Wat, hoe en de kosten

Wat kan Wetblast.nl voor u natstralen? 

Aluminium en non-ferro .

 

Hoe aanleveren ?     Schoon,  ontvet  en  volledig  gedemonteerd.

Schoon aanleveren.  Olie en vettigheid beïnvloed het resultaat.  Ook oude pakkingen of resten van bitumen eerst met de hand verwijderen.  Vet en olievrij maken gaat uitstekend met b.v.  Dasty van de Wibra.  Of laat de onderdelen reinigen bij een garagebedrijf in een spoelmachine .  Gebruik alstublieft geen middelen die het originele oppervlak kunnen aantasten zoals harde schuursponsjes, schuurpapier, staalborstels of -nog erger- roterende staalborstels !  

Gedemonteerd .  Alles wat kan bewegen er uit, alleen de buitenkant -zichtkant- wordt behandeld. Holle ruimtes niet afsluiten of afplakken.        Carters gesplit aanleveren, cilinders niet afdoppen. 

Controleer de onderdelen van te voren nauwkeurig of er niet eerst herstel werk ( b.v. laswerk) nodig is. 

Let op!  Na de natstraal behandeling de onderdelen altijd zelf goed controleren op eventueel achtergebleven straalmiddel voordat u aan de opbouw begint.

De kosten :  Stuur een email met duidelijke foto’s naar :  info@wetblast.nl .  Eventueel met een paar maten er bij.  Telefonisch vragen naar wat het kost om een onderdeel nat te stralen ?  Daar is zonder foto’s geen zinnig antwoord op te geven .  

Dus graag een email. De prijs wordt bepaald door de tijd die nodig is voor het natstralen, en het is altijd een schatting!  De mate van oxidatie én de complexiteit van het te stralen onderdeel is bepalend.  Ook identieke onderdelen kunnen een heel verschillende ‘historie’ van gebruik hebben wat maakt dat werktijden verschillen.

Opdrachten worden op volgorde van binnenkomst verwerkt.  U kunt de onderdelen natuurlijk zelf brengen en halen.  Maar u kunt de onderdelen ook naar Wetblast.nl opsturen.  Zorg er in dat geval voor dat de verpakking ook gebruikt kan worden voor de retour zending en vermeld aub altijd het volledige retouradres.  Dit voorkomt de zgn. ‘repelsteeltje’ dozen !

Het uurtarief is 57,-  incl. 21% btw   (47,11  ex.btw).

Binnenmaten van de straalcabines (breed-diep-hoog): 80-80-90cm en 110-30-40cm

Klik hier voor de algemene voorwaarden